Dagboek slot,

Om zeker te zijn heeft Franka de mailtjes met reserveringen en andere bevestigingen gecheckt voor het weggooien. Een ander probleem is dat bijvoorbeeld de verzorgende in het zieken- n bejaardentehuis uitgeput raken want de collega's die moeten vervangen kunnen de plaatsen niet bereiken.

Rinie heeft vandaag de epoxy verf op de vloer uitgerold. De boiler staat, is nog niet aangesloten, en de leidingen zijn gelegd. Om tien uur reden we naar de bouwmarkt in Geilo met een mooi zonnetje. De banken werken hier vanaf donderdag al niet meer dus de bankafschriften van maart lagen gisteren al klaar in de nettbank.

In de bergen werd voor de 3de nacht op rij rond graden gemeten en bij ons was het 's avonds laat graden. Het gesprek werd eigenlijk steeds intiemer, ook wel omdat mijn vader een flesje wijn had opengemaakt en de glazen goed vol hield. Even later liep Rinie de keuken in en zei tegen Franka die in de kamer was "moet je eens komen kijken".

Rinie kon even niemand bedenken die langs dagboek slot weg woont en paarden heeft.

Na een goed gesprek en een rondje over de camping vertrok Tore na anderhalf uur weer naar kantoor. God wat was het fijn, maar ik zal proberen bij het begin te beginnen. We beseften allebei dat we stil moesten blijven, want mijn broertje zat in de kamer ernaast. Incest, tja, wat zal ik zeggen.

Alleen een laken over me heen. Toen Rinie nog een blok sneeuw van het sanitairgebouw geschoven had en terug liep naar ons huis zag hij dat bij de overbuurman een paar Schotse hooglanders uit de wei ontsnapt waren.

Het was een mevrouw die vanmorgen gebeld had of ze kon wassen bij ons. Waarschijnlijk is er volgende week al niet veel meer van te zien.

Nhs gambling

Marjan en Leen zijn vanmorgen op weg naar huis gegaan. Ik lag te wachten wat wel uren leek en net toen ik dacht dat hij niet meer zou komen, ging de deur open. Vanmorgen vertrokken alle gasten en konden wij het poetswerk doen.

Blackjack google web font

Toen Rinie een uurtje later Laika uit ging laten zag hij sporen van cisco 7200 slots tot bij de auto lopen. Die van mij zijn iets groter en zijn misschien wel het beste onderdeel, zal ik maar zeggen. De sneeuw en de vorst zijn de oorzaak.

Blackjack begriffe englisch

Een dezer dagen krijgen we een verslag van het gesprek en dan later de nieuwe polis. In veel plaatsen zijn de winkels dicht en de supermarkten alleen op zaterdagmorgen een paar uur open. Groene ogen net als zij, slank, mijn moeder door de jaren wel iets molliger geworden, maar ze heeft nog steeds een goed figuur, met mooie tieten, die maar heel weinig hangen.

Rinie heeft de vaskerom opgeruimd en geveegd.